• 实时天气:多伦多 15°
    温度感觉: 14°
  • 实时天气:温哥华 11°
    温度感觉: 10°
  • 实时天气:卡加利 10°
    温度感觉: 10°
  • 实时天气:蒙特利尔 13°
    温度感觉: 12°
  • 实时天气:温尼伯 17°
    温度感觉: 16°
楼主: 涛声依旧

< 爱到浓时>

I remember these TV series. Interesting and touching story. Mr. Zhao is a good actor, though. I like his martial art show.  

Thank you, my friend Roaring Waves (涛声依旧, ). Nice music. It gives me a real relaxation, which is ushering me into an imaginary world that is full of love, romance and eternity. Thanka a lot.   :p

鄭重推薦劉紫玲

刘紫玲音乐专辑《掌声响起》
- 典雅莊重 至純天籟 -

01 垄上行
02 春水流
03 三百六十五里路
04 不管还有多少个明天
05 珍惜
06 迟到
07 爱情的故事
08 粉红色的回忆
09 别让我一个人醉
10 你怎么舍得我难过
11 明天你是否依然爱我
12 掌声响起

回复:鄭重推薦劉紫玲

海船长的贴真的歌图并茂, 叫人赏心悦目,有时真不忍心去打扰而让这些美丽动听的歌声行云流水,踪踪流淌. 象这一组歌, 你既然放在我贴上, 与大家分享, 真叫我感激不尽. 我会听完每一首歌的. :smile:. 我暂时不发贴, 直到大家听完.

海船长的贴真的歌图并茂, 叫人赏心悦目,有时真不忍心去打扰而让这些美丽动听的歌声行云流水,踪踪流淌. 象这一组歌, 你既然放在我贴上, 与大家分享, 真叫我感激不尽. 我会听完每一首歌的. :smile:. 我暂时不发贴, 直到大家听完.

濤聲如此關照,我非常感激。我也很喜歡這一組歌曲。本想放在我的日誌里,可是這麼好的歌曲不能藏之高閣啊,所以放在你的帖子里,給你的帖子添磚加瓦了。 :p

在我肩上哭泣  Cry on my shoulder

If the hero never comes to you  
If you need someone you"re feeling blue  
If you"re away from love and you"re alone  
If you call your friends and nobody"s home  
You can run away but you can"t hide  
Through a storm and through a lonely night  
Then I show you there"s a destiny  
The best things in life  
They"re free

But if you wanna cry  
Cry on my shoulder  
If you need someone who cares for you  
If you"re feeling sad your heart gets colder  
Yes I show you what real love can do

If your sky is grey oh let me know  
There"s a place in heaven where we"ll go  
If heaven is a million years away  
Oh just call me and I make your day  
When the nights are getting cold and blue  
When the days are getting hard for you  
I will always stay here by your side  
I promise you I"ll never hide

What real love can do  
What love can do  

周传雄 - 关不上的窗

怕听见寒风 扰乱了叶落
在寂寞阴暗章句中的巷弄
怕听见孤单 在隐忍的夜晚
是被爱刺痛戳记着的胸膛
我是心门上了锁的一扇窗
任寒风来来去去关不上
这些年无法修补的风霜
看来格外的凄凉
风来时撩过过往的忧伤
像整个季节廉价的狂欢
让我们重头来吧 如梦如幻
怕听见拒绝 又嘲笑了黑夜
我只是寒冬 向着心扉的窗
怕听见孤单 在隐忍的夜晚
是被爱刺痛戳记着的胸膛
我是心门上了锁的一扇窗
任寒风来来去去关不上
这些年无法修补的风霜
看来格外的凄凉
风来时撩过过往的忧伤
像整个季节廉价的狂欢
我是心门上了锁的一扇窗
任寒风来来去去关不上
这些年无法修补的风霜
看来格外的凄凉
风来时撩过过往的忧伤
像整个季节廉价的狂欢
怕听见拒绝 又嘲笑了黑夜
我只是寒冬 向着心扉的窗

费玉清 - 千言万语

当年那首歌 - 狙击手主题曲-李依晓

翻开旧照片
模糊了视线
有多少美景
弥漫着硝烟
回忆是琴弦
拨满了那想念
当年那首歌
萦绕在心田
人人那个都说哎
沂蒙山那个好
沂蒙那个山上哎
好风光
人人那个都说哎
沂蒙山那个好
沂蒙那个山上哎

Coming Home——Stratovarius(灵云)芬兰国宝级乐队

I wake up in the morning
So far away from home
Trying to make it through the day
Many miles are between us
I'm sending my love
From this payphone

Through the storms we've wandered
Many mountains we have climbed
But all the bad times are behind
The road is free - I'm coming home

Without you I am like
Without you I am like
A ship without its sails
Calling the wind to save me
I'd climb the highest mountain
I'd cross the seven seas
Just to see you smile again

All the trust that was built along the years
Is coming back to stay
I know, just look ahead
The road is free - I'm coming home

With every stem I'm closer to home
When I'm back you won't be alone
Soon I'll see the familiar door before my eyes
And you

Through the storms we've wandered
Many mountains we have climbed
All the bad times are behind
The road is, the road is free, and I'm coming home

LOVE STORY (Taylor Swift) meets VIVA LA VIDA (Coldplay) - Piano Cello - by Jon Schmidt

陳果 - 《一世情》
- 一場秋雨一場寒;中秋思故友,難入眠 -

为何记得昨天 烙下一段誓言
回头已是多年 哭不出的当天
从前那些日子 尽在思忆里蔓延
来年共谁热恋 只得这脸愁颜

一世情 忘不了 哀怨恨 倦纷扰
花落时留给风声多少 人一生匆匆不觉晓
茫茫世间变迁 段段苦恋不相欠
年和月 谁挂牵 始终不变......

海船长的一曲寄月相思, 我还以为今天是中秋节呢 .  我也来一曲吧.

明月千里寄相思 徐小凤

明月千里寄相思歌词
夜色茫茫罩四周
天边新月如钩回忆往事恍如梦
重寻梦境何处求人隔千里路悠悠
未曾遥问心已愁请明月代问候
思念的人儿泪常流月色蒙蒙夜未尽
周遭寂寞宁静桌上寒灯光不明
伴我独坐苦孤零人隔千里无音讯
欲待遥问总无凭请明月代传信
寄我片纸儿慰离情

你在他乡还好吗--李进