• 实时天气:多伦多 24°
    温度感觉: 24°
  • 实时天气:温哥华 13°
    温度感觉: 12°
  • 实时天气:卡加利 14°
    温度感觉: 13°
  • 实时天气:蒙特利尔 22°
    温度感觉: 22°
  • 实时天气:温尼伯 16°
    温度感觉: 16°
楼主: 青草地.

让世界充满爱

Love Story

We were both young when I first saw you.
I close my eyes and the flashback starts:
I'm standing there on a balcony in summer air.

See the lights, see the party, the ball gowns.
See you make your way through the crowd
and say hello;

Little did I know
That you were Romeo; you were throwing pebbles,
And my daddy said, "Stay away from Juliet."
And I was crying on the staircase,
begging you, 'Please, don't go.'

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'

So I sneak out to the garden to see you.
We keep quiet 'cause we're dead if they knew.
So close your eyes; escape this town for a little while.

'Cause you were Romeo, I was a scarlet letter,
And my daddy said "Stay away from Juliet,"
But you were everything to me; I was begging you, 'Please, don't go,'

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'

Romeo save me; they're tryin' to tell me how to feel.
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid; we'll make it out of this mess.

I got tired of waiting,
Wondering if you were ever comin' around.
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town.

And I said,
"Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in my head? I don't know what to think-"
He knelt to the ground and pulled out a ring and said,
"Marry me, Juliet. you'll never have to be alone.
I love you and that's all I really know.
I talked to your dad, go pick out a white dress;

Oh, oh.

We were both young when I first saw you...

一雙看不見的手

六龜山地育幼 院青年兒童合唱團」成立於1998年5月。團中的團員多數來自高山原住民的部落組成,他們天生喜好歌舞,具有美好的歌喉。

2005年台灣六龜山地育幼 院青年兒童合唱團來美演出,看到一群心靈飽受創傷的男女青少年,以敬虔愛主的心唱出喜樂和仰望的殷切.

見證分享令人感慨世上竟有父母或家人狠心丟棄兒女,也有因為家門不幸以致被收容的.
他們的遭遇雖然道出人間辛酸,但未掩蓋被主慈愛呵護的喜悅與感恩.

好人一生平安

有过多少往事,
仿佛就在昨天,
有过多少朋友,
仿佛就在身边。
也曾心意沉沉,
相逢是苦是甜,
如今举杯祝愿,
好人都一生平安。
谁能与我同醉,
相知年年岁岁,
咫尺天涯皆有缘,
此情温暖人间。

何其伟大

你掌權,全地都屬於你,你能力,在榮耀中彰顯,
你是主,永遠得勝君王,你名是全能神,釋放你的百姓。

你何等偉大,你滿有能力,你實在奇妙可畏,
你獨行奇事,配得我們一切讚美,
你何等偉大,你滿有能力,你實在奇妙可畏,
你統管萬有,你是全能萬王之王,你是我們的神。

回复 95# 俺爱俺家
李玉刚是女的?
:thinking:

烟雨濛濛

我最怕
最怕
烟雨濛濛
看不清
看不清
你的身影
我曾经
曾经
对天呼换
天在哭
我在哭
你在何处
往事一幕幕
伤心一幕幕
你的眼光你的笑
伴我今日孤独
烟雨一重重
山水一重重
你的叮咛你的泪
是我心中
最痛

我最怕
最怕
烟雨濛濛
还记的
风雨里和你相逢
早知道
早知道
如此匆匆
又何必
又何必
和你相逢
往事一幕幕
伤心一幕幕
你的眼光你的笑
伴我今日孤独
烟雨一重重
山水一重重
你的叮咛你的泪
是我心中
最痛

回复 96# 青草地.

当红男旦,有点像当年的梅兰芳。

海岛冰轮初转腾,
见玉兔,
玉兔又早东升。
那冰轮离海岛,
乾坤分外明,
皓月当空,
恰便似嫦娥离月宫,
奴似嫦娥离月宫。
好一似嫦娥下九重,
清清冷落在广寒宫,
啊,在广寒宫。
玉石桥斜倚把栏杆靠,
鸳鸯来戏水,
金色鲤鱼在水面朝,
啊,在水面朝,
长空雁,雁儿飞,
哎呀雁儿呀,
雁儿并飞腾,
闻奴的声音落花荫,
这景色撩人欲醉,
不觉来到百花亭。

那一年的雪花飘落梅花开枝头
那一年的华清池旁留下太多愁
不要说谁是谁非感情错与对
只想梦里与你一起再醉一回
金雀钗玉搔头是你给我的礼物
霓裳羽衣曲几番轮回为你歌舞
剑门关是你对我深深的思念
马嵬坡下愿为真爱魂断红颜

爱恨就在一瞬间
举杯对月情似天
爱恨两茫茫
问君何时恋
菊花台倒影明月
谁知吾爱心中寒
醉在君王怀
梦回大唐爱

金雀钗玉搔头是你给我的礼物
霓裳羽衣曲几番轮回为你歌舞
剑门关是你对我深深的思念
马嵬坡下愿为真爱魂断红颜

爱恨就在一瞬间
举杯对月情似天
爱恨两茫茫
问君何时恋
菊花台倒影明月
谁知吾爱心中寒
醉在君王怀
梦回大唐爱
菊花台倒影明月
谁知吾爱心中寒
醉在君王怀
梦回大唐爱

回复 98# 俺爱俺家
I see. Thanks.

Through it All

I Will Never Be The Same Again

回复 100# 青草地.

很早以前就知道,关于圣诞老人、麋鹿、长筒袜里的惊喜,这些都只是美丽的童话,礼物也不会从天而降,而人们依然乐此不疲地,在这样的节日里欢聚,拥抱和拥抱,许下一整年的美好愿望,空气里除了快乐还是快乐。

回复 103# 俺爱俺家
谢谢你!

不是因为寂寞才想你