• 实时天气:多伦多 24°
    温度感觉: 24°
  • 实时天气:温哥华 16°
    温度感觉: 16°
  • 实时天气:卡加利 10°
    温度感觉:
  • 实时天气:蒙特利尔 26°
    温度感觉: 25°
  • 实时天气:温尼伯 15°
    温度感觉: 13°
楼主: 我在

什么是人民当家作主

I do believe China will eventually open up and Hong Kong is a prototype of what the future will look like. Just give them some more time.
香港来的鸟人 发表于 2010-4-3 09:54

主人还要等恶管家点头才有说话的权力啊?是不是当奴才当上瘾啦?

还是香港人素质太差,不适合搞民主?我印象中,香港人不比台湾人差嘛。

主人还要等恶管家点头才有说话的权力啊?是不是当奴才当上瘾啦?

还是香港人素质太差,不适合搞民主?我印象中,香港人不比台湾人差嘛。
我在 发表于 2010-4-3 08:35

Who is to say one is the slave, the other is the master? As you get a little older, they all look the same. Whoever is in control of power is the master, period ! Right now, we all know who the 恶管家 are. When someone like yourself becomes a 管家, how would I know you would not become one of them or even worse ?
Every year around Easter, they show an oldie but goodie classic movie called Wizard of Oz in the States. I am sure you must have seen it yourself. Dorothy, Toto and Dorothy's pals follow the road paved with yellow bricks in search of the Wizard of Oz. I used to enjoy the movie greatly. I still watch part of it occasionally. If you like to follow that Yellow Brick Road in search of the great Wizard of Oz, please make sure you look carefully behind the screen and see who is there.:eyebrows:

Whoever is in control of power is the master, period ! 香港来的鸟人 发表于 2010-4-3 15:13

你回到家时,发现管家拿你的钱买了一辆崭新的跑车停在车库前;上了楼发现恶管家抱着你老婆躺在你的床上;按照你的说法,这时候你是不是赶快去把洗澡水放好,然后去厨房煮宵夜迎接你的新主子?

.....发现管家拿你的钱买了一辆崭新的跑车停在车库前;上了楼发现恶管家抱着你老婆躺在你的床上....?
我在 发表于 2010-4-3 19:00

Naughty, naughty !! A kid your age should not be having such evil thoughts. It would stun your growth. :no:

But if that's your aspiration, I will make damn sure you have your tender baby behind spanked faster than you can yell "democracy". :laugh:

Naughty, naughty !! A kid your age should not be having such evil thoughts. It would stun your growth.  

But if that's your aspiration, I will make damn sure you have your tender baby behind spanked faster than you can yell "democracy".
香港来的鸟人 发表于 2010-4-3 21:46

这可不是我的想象而已啊,世上真有这种事。这个恶管家是谁大家都很清楚,你说讲这种话的人是不是认贼作父?

“更有不少人用心险恶,一直想利用人民的流血去逼迫政府满足他们个人的政治经济利益。“
”不管出于任何理由原因。凡鼓动内乱的就都是极大的罪恶”

这是不是等于说:
“谁敢说恶管家的坏话,谁敢反抗恶管家,谁就是觊觎我娘的美色,谁就是罪大恶极!换谁上来干也不一定能让我娘更舒服,我认定恶管家就是我亲爹!”

真是不肖子孙哪!

这人鸟忽悠的挺河蟹呢!

“现在很多人看文革的数据,只是说死了200万到700万,死伤致残2000万,被整了超过一亿人。只是文字和数字感觉而已。可我看到的是类似你们在二战电影上才能看到的惨象。早上在门口大路上看到一车车出发的群众,晚上回来的则是整车整车的尸体。那时我对什么是死亡都没有意识,一次还兴奋的跑回家告诉母亲看到两个人把一具尸体甩到车上,硬邦邦的。结果被母亲什么也不说就搧了一巴掌。我母亲从没打过我,不知道其中有多少是恐惧,有多少是对生命的无奈惋惜。”

http://blog.51.ca/u-123908/2010/ ... %e5%8a%9b/#comments
我在 发表于 2010-4-2 14:57

:laugh:

整车整车的尸体?

你在梦游吧?

5毛们经常犯的就是这毛病,以为别人和他们一样弱智,把他们的臆梦当事实来讲。

经历过文革的中国人还有6、7亿人活着呢,5毛就敢当众撒谎了。

你回到家时,发现管家拿你的钱买了一辆崭新的跑车停在车库前;上了楼发现恶管家抱着你老婆躺在你的床上;按照你的说法,这时候你是不是赶快去把洗澡水放好,然后去厨房煮宵夜迎接你的新主子?
我在 发表于 2010-4-3 21:00

啧啧!

我能理解你的痛苦,但爱莫能助啊。

看样子,你那恶管家是吃定你了,又欺负你妈,又抱你老婆上床,你一定有啥地方与众不同。

整车整车的尸体?

你在梦游吧?

5毛们经常犯的就是这毛病,以为别人和他们一样弱智,把他们的臆梦当事实来讲。

经历过文革的中国人还有6、7亿人活着呢,5毛就敢当众撒谎了。
macrophage 发表于 2010-4-4 20:03

你也不打听一下这话是谁说的就开骂啦,狗咬狗一嘴毛,精彩!

啧啧!

我能理解你的痛苦,但爱莫能助啊。

看样子,你那恶管家是吃定你了,又欺负你妈,又抱你老婆上床,你一定有啥地方与众不同。
macrophage 发表于 2010-4-4 20:40

你当然能理解啊,说的就是你嘛!

你当然能理解啊,说的就是你嘛!
我在 发表于 2010-4-4 20:51

我家管家可没干过这事。

显然,看你说得义愤填膺的样子,就知道你家恶管家是多么得喜欢欺负你了。

你也不打听一下这话是谁说的就开骂啦,狗咬狗一嘴毛,精彩!
我在 发表于 2010-4-4 20:50

什么人写的?

你老爸吗?一般正常人是写不出这种东西的。

这人鸟忽悠的挺河蟹呢!
drag 发表于 2010-4-4 09:14

:yes::yes:

I applaud people, I P)*%s people off, I stir the pot up a little. Temper flies, people smile. It's all fun and games. Life is too short to take things too seriously.

一般正常人是写不出这种东西的。
macrophage 发表于 2010-4-4 21:37

完全同意!

我家管家可没干过这事。

显然,看你说得义愤填膺的样子,就知道你家恶管家是多么得喜欢欺负你了。
macrophage 发表于 2010-4-4 19:35

The kid speaks from his shameful experience. :smokin:

Here I piggyback a note to my good friend 我在:

Hey Kiddie 我在,

I hope you have better sense of humor than that certain person. Even with my good temper, I don't think I could take anymore cussings for a while.

Peace, kiddo.